Wijn voor het goede doel? Dat smaakt Extra lekker!

Eten en (wijn)drinken verbindt. Wijngaard Middeler Marre in Middel, De Kornsche wijngaard in Dussen, beiden een passie voor biologische wijn en een knipoog naar jeugd met een uitdaging.

Piet uit Middel heeft zijn wijngaard vernoemd naar zijn te jong overleden gehandicapte zus en is betrokken bij projecten in Somaliland en Ethiopië, Eli uit Dussen is samen met zijn Francien betrokken bij activiteiten van GambiaChild in Afrika.

Stichting Twente for Gambia, met Nel, Jan en Hans zetten zich in voor ontwikkeling van de jeugd en welzijn van de mens in Gambia, Afrika

Wijn Verbindt

Stichting Twente for Gambia en stichting GambiaChild werken samen en zetten zich in voor mensen (vooral jeugd) met en zonder een uitdaging in het meest arme land van Afrika. Door scholing, kleine medisch ingrepen en aandacht, creëren we ontwikkeling en daarmee een gezondere basis van het leven voor nu en hun toekomst. Om onze doelstellingen te realiseren hebben we naast verschillende materialen ook geld nodigmaterialen ook geld nodig

Daarom verkopen wij Witte en Rode Nederlandse biologische wijnen. Met de beide wijngaardeniers hebben wij afgesproken hun wijnen te verkopen voor € 15,- per fles hiervan gaat gegarandeerd € 5,-  naar het goede doel.

Bezorgen, doen wij tegen een kleine vergoeding (komt ook ten goede van) en als dat op vrijdagmiddag zal zijn, drinken we graag en glaasje mee en vertellen graag over onze projecten. Ons verhaal vertellen wij graag op elk moment c.q. gelegenheid.

Geen wijndrinker, Geen nood. Sponsoren mag ook. Deze sociale wijn kan ook als cadeau gegeven worden. Elke donatie is welkom

Bestellen?

Beste wijnliefhebber,

Heeft u interesse in onze wijnen? Vul alstublieft het contactformulier hiernaast in. Zo kunnen wij spoedig contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en te bevestigen. We kijken ernaar uit om onze passie voor kwaliteitswijnen met u te delen!

Hartelijk dank voor uw interesse.

  Gift aan stichting Twente for gambia?

  Lees hoe u ook kunt helpen!

  Contact

  ANBI

  Sinds 29 januari 2009 is onze stichting door
  de belastingdienst aangemerkt als ANBI 
  (Algemeen Nut Beogende Instelling)

  Stichting Twente for Gambia
  Grotestraat 177-9
  7607 CK Almelo

  Tel: 06-29480895 (Hans)

  info@twenteforgambia.nl 
  www.twenteforgambia.nl

   

  Rabobank Midden Twente Hengelo

  Rekeningnummer
   | 11.93.10.341
  IBAN nummer | NL38RABO0119310341
  BIC | RABONL2U 

  Kamer van Koophandel nummer | 08148689